Over Dorothé

Dorothé Lamers (Nijmegen, 1960) is adviseur, procesbegeleider en bestuurder. Daarnaast vervult ze toezichthoudende rollen. Gedegen opleiding en relevante ervaring maken haar een expert op het gebied van governance. Ze werkt vanuit een betrokken, doelgerichte basishouding en heeft een scherp oog voor het gemeenschappelijk belang. En niet minder belangrijk: ze is een aangenaam mens. Empatisch, integer en geëngageerd. Het zijn enkele eigenschappen die haar karakteriseren en tevens essentieel zijn voor hetgeen ze doet voor bedrijven en organisaties.
LinkedIn

Een maatschappelijke opdracht

Al vroeg in haar carrière maakte Dorothé kennis met organisaties met een maatschappelijke opdracht. Ze hebben nog altijd een streepje bij haar voor: het past bij haar persoonlijkheid om bij te willen dragen aan vooruitgang, daar waar het werkelijk telt. In het huidige tijdsgewricht speelt de menselijke maat weer een belangrijke rol in de wijze waarop organisaties én bedrijven bestuurd worden. Een ontwikkeling die ze toejuicht en prima weet te combineren met andere belangen.

Professionele balans

Een uitdagende en enerverende carrière, waarin werd gevallen en opgestaan, heeft Dorothé in een professionele balans gebracht. Ze is ervaren en weet haar kennis en kwaliteiten in te zetten op het juiste moment en in de optimale dosis. Empatisch en begripvol als het kan, doortastend en scherp als het moet, maar altijd zorgvuldig, eerlijk en integer.

Hoge kwaliteit, resultaatgericht

Wilt u vrijblijvend kennismaken of van gedachten wisselen met Dorothé?
Neem contact op
Top