Header - Partners

Partners

In de loop der jaren creëerde Dorothé een groot en betrouwbaar netwerk, bestaande uit professionals met diverse achtergronden en expertises. Ervaren en talentvolle mensen die ze kan betrekken bij projecten wanneer er aanvulling, ondersteuning of extra inzicht nodig is.
Samenwerking met partners

Samenwerking met professionals

Prettig en effectief samenwerken is essentieel om vooruit te komen of te veranderen. Dorothé Lamers - Advies in Governance kent de waarde hiervan als geen ander en kan onder meer bouwen op partners als TheLeadershipAdvisory en Daniëlle Schuur - Strategie & Ontwikkeling.
Ook werkt Dorothé nauw samen met Paul Ansems van Onyx4People. Bij executive coaching en teamevaluatie wordt gebruik gemaakt van zijn assessments die inzicht bieden in de natuurlijke talenten en competenties van toezichthouders, bestuurders en directeuren.

Future Female Leaders

Vanuit het belang van het leren mét en ván elkaar, werkt Dorothé graag samen met talentvolle, vrouwelijke leiders. Zij zet zich in het bijzonder in voor de ambitieuze Future Female Leaders.

In dit programma worden de natuurlijke talenten van  jonge vrouwen versterkt door hen veelzijdiger, veerkrachtiger en creatiever te maken. Dorothé is hieraan verbonden als mentor en als begeleider van intervisiebijeekomsten.

Future Female Leaders

Hoge kwaliteit, resultaatgericht

Heeft u een bestuurlijk vraagstuk waarbij advies en begeleiding gewenst is?
Neem contact op
Top